Hinnasto‎ > ‎

Älypuhelin iloksi ja hyödyksi

Sirkka kertoi Maijalle poikansa sanoneen, että kyllä sinun pitäisi älypuhelin hankkia, mutta et taida osata! Sirkkaa tämä vähän harmitti, mutta hän toisaalta tiesi, ettei jaksaisi päivittää uutta kännykkää ja etsiä siihen sopivia ohjelmia. Sirkka oli aktiivijäsen senioreissa ja ajatteli, että heitä on muitakin, joilla on sama ongelma. Niinpä hän kokosi 6 henkilöä ja tilasi ViheräVerstaan opastamaan ja neuvomaan älykännykän käyttöä ja päivitystä.

ViheräVerstaasta tuli paikalle 2 ohjaajaa. Tilaisuus aloitettiin listaamalla kunkin toivomuksia: puhelinnumerot, osoitteet, kuvat, aikataulut, sää, sähköposti, tärkeät nettisivut, pasianssi, kalenteri, uutiset, mobiilipankki…

Tämän jälkeen katsottiin, mikä puhelin kullakin oli mukana, hiukan pohdittiin eroja ja ruvettiin päivittämään puhelimia! Ensin toinen ohjaajista kertoi, miten tehdään päivitys ja sitten molemmat kiersivät jokaisen luona ja kädestä pitäen neuvoivat, mitä tehdä. Välillä he joutuivat oikein pohtimaan asiaa, koska merkkejä oli niin monia, mutta ratkaisu löytyi aina. Samalla seniorit huomasivat, etteivät nuoretkaan ihan kaikkea heti osaa, kannattaa yrittää, erehtyä ja onnistua. Tilaisuuden päätteeksi kaikki lähtivät kotiin tyytyväisinä! Heillä oli jopa yhteinen facebook-rinki puhelimessaan. Sekä toistensa skype-tunnukset!

Comments