Hinnasto‎ > ‎

Hevostallille sivut


Silja on ollut unelmiensa työssä jo muutaman vuoden, hänellä on hevostalli kolmelle
omalle hevoselle ja 10:lle hoitohevoselle. Hän oli jo jonkin aikaa kaivannut omia sivuja, joissa voisi kertoa hevosistaan ja työstään niiden parissa. Myös hoitohevosten omistajat olivat kyselleet sivuja seuratakseen oman hevosensa elämää ja voidakseen
kysyä asioista.

Silja 
ajatteli ensin, että tekee facebook-sivut, mutta sitten hän huomasi, että 
hevosen omistajilla ei ollut facebookia eikä hän ollut valmis päivittämään sivuja koko aikaa… Toisaalta…

Siljan ystävä Elli kertoi hänelle ViheräVerstaasta, sieltä tulisi tarvittaessa 
vaikkapa kaksi ohjaajaa tekemään yhdessä sivuja. Ja ne valmistuisivat saman tien ja Silja saisi myös opastuksen, miten jatkaa ja päivittää.

Ja niinpä Silja tilasi pitkän päivän – 10 
tuntia -, verstaan omien vuorovaikutteisten sivujen tekemiseen. Päivä alkoi yhdessä visioinnilla siitä, mitä sivuilla tulisi olla: kuvia hevosista, tietoja niistä, blogi, missä Silja kertoisi mm tulevasta varsasta, pieniä tarinoita hoitohevosista, tallin esittelyä, hintatietoja …

Jaettiin tehtävät: Toinen verstaan ohjaajista lähti 
kuvaamaan hevoshoitajan kanssa hevosia, tallia, ympäristöä. Toinen alkoi yhdessä Siljan kanssa luoda pohjia, liittää hinnaston, kirjoittaa tarinoita. Silja kirjoitti ensimmäisen blogi-merkintänsä, tulevan varsan odotetun syntymäajan, isän nimen jne.

Oli aika syödä, tehtiin yhdessä ruokaa niistä aineista, mitä Siljalla oli. Syötiin ja juteltiin hevosista. Samalla ohjaajat saivat oivaa tietoa siitä, mitä muuta sivuille laitettaisiin. Syönnin jälkeen liitettiin kuvat sivuille, siirrettiin teksti kuvien joukkoon jne. Blogiin laitettiin kuva odottavasta tammasta. Samalla luotiin myös facebook - sivut ja linkitettiin nämä keskenään. Kun loppukahvien aikana katseltiin sivut läpi, olivat kaikki iloisia: Niistä tuli hyvät, eloisat ja helpot päivittää. Siljan toive oli toteutunut!
Comments