Hinnasto‎ > ‎

Lampaat eläviksi – lähiruoka tutuksi


Leo istui ravintolassa ja odotti tilaamaansa lammaspataa. Hän tiesi, että se on hyvää, olihan hän itse toimittanut omista saaressa kasvaneista saman kesän karitsoista lihat ravintolaan. Hän kuuli, kuinka naapuripöydässä tilattiin myös lammaspataa, mutta asiakas epäili, onkohan kyseessä edes suomalainen liha? Vai Uusi-Seelantilainen? Tarjoilija kävi kysymässä keittiöstä ja tuli kertomaan, että kyllä se on Leon lampaiden lihaa! 
Asiakas rupesi selailemaan puhelintaan, etsi tietoja Leon Lampaasta ja uskoi tarjoilijaa. Leo vielä kuuli lopuksi, kuinka he kehuivat pataa! 

Samalla Leo muisti, että Laura oli kertonut, kuinka ViheräVerstas voisi tehdä pientuottajille videon ja laittaa sen youtubeen sekä tehdä videosta Qr-koodin, jonka voi lisästä jopa ravintolan ruokalistalle, tuotepakkauksiin, käyntikortteihin, kauppiaiden hyllyjen reunoihin jne. Leo innostui ideasta, tilasi 3:n minuutin videon, jossa hän kertoo tuotteistaan ja toimintatavoistaan, samalla kun kuvataan lampaita käyskentelemässä laitumella.
Comments